APARATI ZA KONTROLO AVTENTIČNOSTI BANKOVCEV, DETEKTORJI PONAREJENIH BANKOVCEV. ZA EURO, ANGLEŠKI FUNT, FORINT, ŠVICARSKI FRANK, AMERIŠKI DOLAR

Pošiljanje tudi po pošti.
Naročila po telefonu ali emailu do 15h30. Poštnina 0 – 4,5 eur za plačila preko trr.

Že najcenejši tiskalniki in pestra izbira vseh vrst papirjev omogočajo goljufom narediti tako dobre ponaredke,  da človek na običajen otip in z običajnim pregledom med štetjem ne opazi, da denar ni pravi. Lahko pa se 100% zaupa elektronskim napravam, ki denar preverjajo.

Flomastri za preverjanje denarja CCE 810: 1 kos  2,46+ddv. 5 kos v blisterju: 11,47 eur+ddv 

Flomaster kemično identificira papir in preveri bombažna vlakna. S flomastrom se potegne kratka črtica. Če je bankovec ponarejen, postane črtica v sekundi črna ali rjava. S flomastrom je možno preveriti do 6.000 kosov. Priročen, a premalo zanesljiv. Za 100% preverjanje priporočamo nakup elektronskega aparata.                                               Na zalogi.

Žepni detektor denarja:      14 eur+ddv
Model DP 323, na baterije, za vse vrste bankovcev.
Priročen, prenosljiv,   premalo zanesljiv, ker preverja
le UV in magnetna polja.    Uporaben, a ne priporočamo.
Mere: 9 x 2,5cm, teža 5 dkg, trak za okrog vratu.
Dobava 3 dni.

CCE 40 USB aparat z UV in belo žarnico za hitro vizuelno kontrolo bankovcev.  Avtomatski postopek vklopa in izklopa s senzorjem, nadzor, ločeno za UV & belo lučko. Primeren za montažo na blagajniški monitor na pultu ali drugje. Lepilni trakovi priloženi. Mere 16 x 3,3 x 2,6 cm, teža o,08 kg. Napajanje preko USB, za doplačilo 8 eur lahko s kablom na 220V. Kabel usb priložen. Dolga življenjska doba zaradi LED tehnologije žarnice. Dobava 3-4 dni po naročilu direktno od proizvajalca na vaš naslov. Za 100%-no zanesljivost preverjanja denarja priporočamo uporabo elektronskih aparatov, opisi in cene spodaj. Cena   35 eur+ddv

CCE 50 UV tester bankovcev: 30 eur+ddv

Aparat ima ima UV žarnico, priročen je le za vizualno kontrolo manj
znanih bankovcev, npr dolarjev, drughih valut, pa tudi za vizualno
kontrolo čekov, vrednostnih papirjev, listin ipd. UV žarnica 9w
pokaže vodne in fluorescentne znake. Brez povečevalnega stekla,
priklop na elektriko, mere 91×183×77 mm, teža: 0,28 kg. Za 100%
zanesljivost priporočamo elektronske aparate spodaj. Na zalogi

Mod.330 UV tester bankovcev z dvema povečevalnima stekloma:                                                    65 eur + ddv
Priročen aparat je primeren za hitro in vizuelno preverjanje denarja, osebnih izkaznic, prometnih dovoljenj, za potne listine ipd. Mere: 270x140x140 mm, Ima 2 x 6W UV žarnici za osvetlitev fluorescentnih črt in kosmičev, ter eno belo fluo žarnico za presvetlitev in kontrolo vodnega žiga. Vgrajena tudi magnetna glava za preverjanje magnetnih črnil ter eno 4x povečevalno steklo in eno 12 x povečevalno steklo za detajlni pogled. Napajanje s kablom na 220V. Za 100%-no kontrolo bankovcev priporočamo elektronske aparate, glej ponudbo spodaj. Na zalogi.

Detektor Dual Power DP-2318                    98 eur+ddv

za preverjanje bankovcev EUR, GBP, CHF, PLN, CZK

Pri ECB atestiran elektronski aparat za preverjanje bankovcev. Preveri avtentičnost papirja, velikost bankovca, magnetna in infrardeča črnila, magnetna polja, kovinsko nitko, vrsto bankovca
in njegovo vrednost. Ob zaznanju nepravega bankovca se zasveti rdeča lučka, aparat zapiska in zavrne bankovec. Bodoče posodobitve ob uvedbi novih bankovcev zagotavlja usb izhod za povezavo na računalnik. Mere 155 x 137 x 82 mm. Teža 0,4 kg.
Dobava 1 dan po naročilu direktno na vaš naslov.

Olympia nc 355                                                110 eur+ddv

Enostavnejši aparat za preverjanje EURO
certificiran, šteje, sešteva, vstavljanje v vseh štirih straneh,
bodoče posodabljanje prek SD kartice, možnost dokupa
baterije za na teren ali avto polnilca, hitrost 0,5 sekund
za bankovec mere: 138x 124x 80 mm, teža 440g.
Preveri 4 lastnosti bankovca euro: preverjanje MG, IR, MT, 2D
Dobava v 24 h direktno na vaš naslov.

CCE 20 neo                   NAJBOLJ PRODAJAN APARAT              112 eur + ddv

Vedno  na zalogi

je na seznamu Evropske Centralne Banke, da 100% zanesljivo preveri  bankovce EUR, CHF, CZK; GBP, PLN in SEK. Preveri vseh 7 zahtevanih  elementov bankovca: velikost, varnostne nitke, vodni tisk, infra rdeče znake, debelino papirja, barvo tiska in magnetna polja. Aparat šteje in sešteva vrednost.  Vstavljanje euro bankovca kakorkoli je obrnjen, vstavljanje drugih valut pa tako, da je prednja stran zgoraj. Napajanje s kablom na 220V. Bodoče posodobitve ob uvedbi novih bankovcev zagotavlja vgrajena reža za sd kartice. Za aparat je možno dokupiti baterijo za na teren in polnilec za avto.   Mere: 133 x 114 x 63 mm,  teža 0,5 kg

 

Glej tudi najem aparata za preverjanje denarja, gumb menu levo:     IZPOSOJA OPREME

 

Cash Concept Europe CCE 1900 Neo Multi :     185 eur+ddv
za USA Dolar, EURO, ŠVICARSKI FRANK, ANGL. FUNT, HRV.KUNE in FORINT.   V elektronski aparat lahko vstavljamo euro in usd bankovce obrnjene kakorkoli, ostale valute pa tako, da je prednja stran zgoraj. Aparat je na seznamu evropske centralne banke ECB, da 100% zanesljivo preveri avtentičnost zgornjih valut (uv lastnosti, velikost in avtentičnost papirja, magnetnost, infra rdeče znake in kosmiče in barvo. LED display šteje in sešteva vstavljene in preverjene bankovce. Če naleti na nepravi bankovec zapiska in ga izvrže. Napajanje s kablom na 220 V elektriko. Za aparat je možno dokupiti baterijo za na teren, avto polnilec za uporabo v avtu idr.. Za posodobitve ob uvedbi novih bankovcev je vgrajena reža za sd kartico in micro usb izhod za bodoče nadgradnje.

Oglaševani elektronski aparati so testirani pri ECB in so pri odkrivanju ponaredkov sto procentno zanesljivi.
Vsi elektronski aparati imajo garancijo dve leti in možnost posodabljanja ob uvedbi novih bankovcev.

Posodobitev aparatov ob prihodu novih bankovcev

Programsko opremo v aparatih, ki imajo usb izhod ali režo za sd kartico, se praviloma da posodobiti. Nekaterih aparatov pa se vseeno ne da posodobiti za preverjanje novih 100 in 200 eur bankovcev, ker je izdelovalecdenarja uvedel nove, boljše in take tehnologije izdelave ter take elemente, da senzorji ne prepoznavajo več in ne izpolnjujejo več varnosti kontrole in pregledovanja.

OPOZORILO
Vsak proizvajalec in vsak model ima svojo in specifično programsko opremo. Če se naloži program za en tip aparata nadrugi, drugačen tip aparata, se le-ta tako deformira, da napako lahko popravi le tovarna in strošek bi bil večji od cene novega aparata. Tip aparata je opisan na nalepki pod aparatom, pomembna je tudi serijska št. (leto proizvodnje).

Priporočamo posodobitev aparata v našem servisu:                 cena 15 eur +ddv/ kos, Zato ker: aparat v notranjosti očistimo prahu, očistimo senzorje, pravilno posodobimo in na koncu s posebnimiproizvajalčevimi papirji v obliki denarja na novo skalibriramo aparat ter nazadnje preverimo še praktično delovanje. Cena stroška za pošiljanje po pošti: aparati tehtajo 0,5 kg zato stane poštnina v eno smer le 2,5 eur z davkom.
Posodobitev strojev za štetje denarja v našem servisu:                       55 eur + ddv/ kos
Če imate za posodobiti 5 in več aparatov na območju Ljubljane ali Primorske, lahko to opravimo pri Vas. Cena 19 eur+ddv / kos za aparate za preverjanje denarja, cena 59 eur+ddv / kos za stroje za štetje denarja.  Na voljo imamo programske opreme za posodabljanje večine znamk aparatov: Easy count, Soldi smart, Ratiotec,Olivetti, Cash tester, Olympia, DP bill detector

Izposoja aparatov
Imate samo priložnostno kupoprodajo,  samo enkratno potrebo,  potrebujete detektor samo za 1 dan?
Cena izposoje: 15 eur+ddv.   Pri izposoji polog kavcije  100 eur za naše stranke ni potreben.

Vedno na zalogi tudi:

Baterije za aparate dp 2258, cash concept cce 112, cce 1700, cce 1800, cce 1900… 5,7V, 9,6V, 10,8 V: 23 eur+ddv.
Mere: 2 x 2 x 0,5 cm. Baterija je vedno v aparatu in se polni, ko je aparat priključen na elektriko. Garancije 3 mesece.

Gumbne in druge baterije na zalogi: Sony, Duracell, GP Ultra, Varta: 1,5V; 1,6v; 3V, 12v: od 2,6 do 5 eur+ddv / kos

Nadomestni napajalniki 220V ali za v avtomobil, na zalogi vsi modeli, sporočite vaš tip. Cena 15 eur + ddv.

Priporočamo nakup prenapetostne  zaščite proti prenapetostnim sunkom v elektro omrežju in za proti streli. Zaščita varuje vse vrste električnih aparatov . Doma npr.  za tv-je,  računalnike,  sisteme domačega kina, brezžične telefone, monitorje, klime, hladilnike ipd,   v službi pa za namizne pisarniške aparate, ups-e, uničevalnike dokumentov, projektorje, tiskalnike,  in druge biro aparate…      Glej  tudi  druge zaščite, UPS enote in razdelillce   –   gumb levo, menu:  UPS ZAŠČITE RAZDELILCI                                                                   Cena 10 eur+ddv

Ultravijolična žarnica F6T5BLB 6w širina 22,5cm:     6,6 eur +ddv.
Ultravijolična žarnica F4T5BLB 4w širina 15cm:        6,6 eur +ddv

Servis aparatov in detektorjev                              info@euro-com.eu     ali    tel  040 972 631

Garancija na aparate je eno leto.
Če bi se aparat, ki ima naš garancijski list pokvaril, Vam ga popravimo v istem dnevu.
Druge aparate (izven garancije): servisiramo vse znamke. Rok popravila max 5 dni.

Na zalogi vsi rezervni deli za večino aparatov: Easy count, Soldi smart, Ratiotec,
Olivetti, Cash tester, Olympia, DP bill detector
Strošek popravila aparatov izven garancije: max 19,67 eur+ ddv + nadomestni del.

Za nekatere aparate je možno kupiti najnovejše originalne programe na sd kdarticah. Cena 20 eur + ddv, dobava iz zaloge. Za aparate Cash concept je z eno kartico možno posodobiti več aparatov, od nekaterih drugih proizvajalcev (NCR, Olympia, Cash tester) pa je z eno kartico možno posodobiti le en aparat.
Po instalaciji se namreč programska oprema prepiše na aparat in se iz sd kartice zbriše. Pred nabavo je potrebno sporočiti natančen model aparata in serijsko št.

Stroji  za  štetje denarja:

za štetje bankovcev:  TUKAJ              in stroji  za štetje kovancev:   TUKAJ

aparati  so certificirani  pri  Evropski Centralni Banki kot 100% zanesljivi. 

Informacije tudi  po telefonu. Naročila po emailu   info@euro-com.eu   Odprema  tudi  po pošti slo do 16h.  Poštnina  0-4,5 eur  za plačila preko trr

Želimo  Vam  čim več  zdravja  in  denarja !!

 

 

 

slike